Departament d'Infermeria i Fisioteràpia
capcelera

Benvinguda

Benvinguts a la WEB del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. 

El Departament d'Infermeria i Fisioteràpia s'encarrega de coordinar la docència de les àrees de coneixement que li són pròpies en l'ensenyament de les disciplines d'Infermeria i de Fisioteràpia d'acord amb la programació docent de la Universitat de Lleida. Així mateix, el Departament s'encarrega de promocionar, facilitar i donar suport a les iniciatives investigadores del professorat.

El professorat del Departament assumeix el compromís de garantir que els nostres estudiants disposin de l'experiència educativa de la més alta qualitat. Els nostres programes estan impartits per professors amb experiència assistencial, investigadors i capdavanters professionals el que, juntament amb la col·laboració amb els centres assistencials més rellevants del nostre àmbit, garanteix una docència de qualitat. El Departament d'Infermeria està constituït per professors docents i investigadors, la finalitat principal dels quals és la creació i la transmissió de coneixement en l'àmbit de la Infermeria i de la Fisioteràpia.

Tant la docència de qualitat com la recerca es desenvolupen en els diferents nivells en els quals el Departament imparteix docència: Grau d’Infermeria, Grau de Fisioteràpia, Doble titulació CAFE-FISIO, Grau en Infermeria i Fisioteràpia, Grau de Nutrició Humana i Dietètica, Màsters de Recerca en Salut i d’Educació per a la Salut i Programa de Doctorat en Salut. També s’imparteixen cursos de formació contínua.


La Direcció del Departament

 

Darrera modificació: 19/01/2016
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra